ثبت 7 غذای خراسان شمالی در لیست آثار ملی کشور
به گزارش وبلاگ خوراکی، ایسنا/ براساس آخرین اخبار منتشر گشته، ثبت 7 غذای خراسان شمالی در لیست آثار ملی کشور صورت پذیرفت.
علی مستوفیان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی اظهار کرد: تا به امروز قورمه، قابلی، انواع نان ها، روغن زرد، کشک، قره قروت و شیره انگور خراسان شمالی به عنوان میراث ناملموس در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی در ادامه از برگزاری جشنواره استانی غذا در شهرستان بجنورد طی آذر جاری اطلاع داد.
مستوفیان ادامه داد: قرار بر این است تا این جشنواره 22 آذر در سه بخش آش، نان و دسر با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکت کنندگان در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار گردد.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوامع روستای در برگزاری این جشنواره اضافه نمود: ایجاد شور و نشاط اجتماعی، معرفی آداب و رسوم سنتی، برندسازی خوراک در گردشگری خراسان شمالی و توسعه گردشگری خانواده محور را از اهداف این جشنواره برشمرد.
مستوفیان ادامه داد: این جشنواره با مشارکت دانشگاه آزاد واحد شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.
وی توضیح داد: فتیر مسکه یکی دیگر از غذاهایی است که در خراسان شمالی بیشتر به وسیله اقوام کرمانج عشایر طبخ می گردد و در این ارتباط تا به امروز جشنواره هایی نیز برگزار گردید.
منبع: همگردی