6 نذری ساده که سریع آماده می شوند

به گزارش وبلاگ خوراکی، پختن غذای نذری یکی از محبوب ترین سنت های مسلمانان به ویژه مسلمانان ایرانی است که در جشن ها یا سوگواری های مذهبی به اوج می رسد.

6 نذری ساده که سریع آماده می شوند

معمولا به محض اینکه تصمیم می گیرید غذای نذری بپزید، با یک سوال پررنگ روبرو می شوید: غذای نذری چی بپزم ؟ این مطلب با انواع نذری ساده و محبوب به این سوال جواب می دهد. در ادامه مواد اولیه غذای نذری برای 100 نفر بیان شده است، می توانید با توجه به تعداد مهمان ها میزان مواد اولیه را کم و زیاد کنید. با وبلاگ خوراکی همراه باشید تا نکات مهم محبوب ترین غذاهای نذری را یاد بگیرید.

محبوب ترین غذاهای نذری

خورشت قیمه

مواد لازم برای 100 نفر

  • گوشت 10 کیلوگرم
  • سیب زمینی 7 کیلوگرم
  • لپه 3 کیلوگرم
  • روغن 4 کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی 5/2 کیلوگرم
  • پیاز 5 کیلوگرم
  • زعفران 1 مثقال
  • هل و گلاب به میزان لازم
  • برنج 15 کیلوگرم

چند نکته برای پختن قیمه نذری

1- لپه را از روز قبل خیس کنید تا سریع تر بپزد.

2- از دارچین برای خوش طعم تر شدن غذا بهره ببرید.

3- خورشت قیمه باید حداقل 4 ساعت روی شعله کم بماند.

4- رب را با کمی روغن تفت دهید، تا خوش طعم تر گردد.

5- گوشت را به خوبی با ادویه و پیاز تفت دهید.

خورشت قورمه سبزی

  • گوشت 8 کیلوگرم
  • لوبیا 5/2 کیلوگرم
  • لیموعمانی2 کیلوگرم
  • پیاز 10 کیلوگرم
  • سبزی قورمه 10 کیلوگرم
  • روغن 5 کیلوگرم
  • برنج 15 کیلوگرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

چند نکته برای پختن قورمه سبزی نذری

1- سبزی قورمه را زیاد سرخ نکنید چون خورشت را تلخ می نماید.

2- لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و هم زمان با سبزی به خورشت اضافه کنید.

3- برای خوش طعم تر شدن خورشت، می توانید کمی ترخون به سبزی قورمه اضافه کنید.

4- سبزی را با روغن جامد سرخ کنید تا خورشت روغن بیشتری بیندازد.

زرشک پلو با مرغ

  • مواد لازم برای 100 نفر
  • مرغ 35 کیلوگرم
  • پیاز 7 کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی 3 کیلوگرم
  • زرشک 2 کیلوگرم
  • زعفران 1 مثقال
  • روغن 3 کیلوگرم
  • برنج 18 کیلوگرم
  • روغن 3 کیلوگرم

چند نکته برای پختن زرشک پلو با مرغ

1- به ازای هر یک مرغ، یک پیاز اضافه کنید.

2- معمولا برای مراسم رسمی پوست مرغ را نمی نمایند ولی بهتر است پوست مرغ را جدا کنید تا غذای نذری سالم تر باشد.

3- برای چیدن مرغ ها، اول سینه ها را در قابلمه بچینید، بعد ران ها را در لایه بعدی بگذارید چون ران ها زودتر می پزند.

4- رب را در روغن تفت بدهید و بعد به مرغ اضافه کنید، این کار باعث خوش رنگ و خوش طعم شدن غذای نذری می گردد.

5- برای خوش طعم تر شدن مرغ، از هویج یا سیب درختی بهره ببرید.

6- به زرشک کمی شکر اضافه کنید تا ترشی اش رقیق تر گردد.

عدس پلو

  • عدس 4 کیلوگرم
  • برنج 10 کیلوگرم
  • گوشت چرخ نموده 7 کیلوگرم
  • روغن 4 کیلوگرم
  • کشمش 3 کیلوگرم
  • زعفران 1 مثقال
  • هل و دارچین به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

چند نکته برای پختن عدس پلو نذری

1- برنج را از شب قبل در آب و نمک خیس کنید.

2- زعفران باعث خوش رنگ تر و خوش طعم تر شدن عدس پلو می گردد.

3- می توانید برای تزئین عدس پلو از خلال پسته و خلال بادام بهره ببرید.

آش رشته

مواد لازم برای آش رشته (100 نفر)

  • لوبیا 5/1 کیلوگرم
  • نخود 5/1 کیلوگرم
  • پیاز 5 کیلوگرم
  • سیر 2 کیلوگرم
  • سبزی آش 20 کیلوگرم
  • کشک 2 کیلوگرم
  • رشته آش 6 کیلوگرم
  • نعنا به میزان لازم

چند نکته برای پختن آش رشته

1- نخود و لوبیا را از 24 ساعت قبل در آب خیس کنید.

2- قابلمه ای با سایز مناسب انتخاب کنید تا رشته ها خمیر نشوند.

3- میزان سبزی آش باید دو برابر میزان حبوبات باشد.

4- صبر کنید آش کمی سرد گردد، بعد تزئینش کنید.

شله زرد

  • برنج نیم دانه 3 کیلوگرم
  • شکر 6 کیلوگرم
  • زعفران 5/1 مثقال
  • گلاب 4 پیمانه
  • هل یک چهارم پیمانه
  • کره 300 گرم
  • خلال بادام 700 گرم
  • دارچین به میزان دلخواه

چند نکته برای پختن شله زرد نذری

1- برای خوش طعم تر شدن شله زرد، بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی بهره ببرید.

2- شکر را بعد از پختن برنج اضافه کنید.

3- اگر شله زرد سفت شد، کمی آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه موارد بیشتر از آشپزی طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "6 نذری ساده که سریع آماده می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 نذری ساده که سریع آماده می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید