آماده دفاع ملی هوشمند باشیم

به گزارش وبلاگ خوراکی، جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به موقعیت حساس منطقه در برهه زمانی کنونی، تأکید کرد که در اوضاع کنونی باید آمادگی لازم برای دفاع ملی هوشمند و همه جانبه را داشته باشیم.

آماده دفاع ملی هوشمند باشیم

به گزارش خبرنگار ایرنا دریادار تورج حسنی مقدم یکشنبه شب در مراسم هفتاد و هشتمین سالگرد شهادت شهید بایندر در بندرانزلی همچنین از حضور 62 ناوگروه در راستای اجرای ماموریت های محوله در آب های بین المللی خبر داد و اظهار کرد: ناوگروه شصت و دوم که هفته گذشته به جمهوری قزاقستان اعزام شده بود، دوشنبه در بندرانزلی پهلو می گیرد.

وی با اشاره به اینکه نداجا حول محور ولایت از دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی حراست می کند، افزود: ناوگروه شصت و یکم نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن و اقیانوس هند درحال حفاظت از منابع و منافع جمهوری اسلامی ایران است.

دریادار حسنی مقدم تاکید کرد: مشارکت در تردد بین المللی و ارتقای جایگاه ایران اسلامی در مجامع بین المللی و استحکام بخشیدن به دیپلماسی کشور، گوشه ای از اقدامات نداجا در راستای ابلاغ راهبرد رهبری است.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به موقعیت حساس منطقه در برهه زمانی کنونی تاکید کرد: دشمنان نظام به طور مداوم در حال تهدید و تحریم و به روش های مختلف در حال رساندن پیام دشمنی خود به ملت ایران هستند و در اوضاع کنونی باید آمادگی لازم برای دفاع ملی هوشمند و همه جانبه را داشته باشیم.

دریادار حسنی مقدم با بیان اینکه ایران بهترین موقعیت ژئوپلیتیکی دنیا را دارد، خاطر نشان کرد: ایران در شش حوزه های ژئوپلیتیکی شمال شرق (آسیای میانه)، شرق (افغانستان و پاکستان)، جنوب شرق (اقیانوس هند)، جنوب غرب(خلیج فارس)، غرب (خاور میانه) و حوزه ژئوپلیتیکی شمال غرب در دریای خزر واقع شده است که از این لحاظ بهترین موقعیت دنیا را دارد.

وی شرح داد: بر اساس تاکیدات رهبری و راهبرد بنیانگذار انقلاب اسلامی، ایستادگی، مقاومت و حضور به موقع در صحنه راهبرد بومی نیروی دریایی ارتش است که باید همواره هوشیار باشیم.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با گرامیداشت یاد و خاطره ناوسروان شهید یدالله بایندر شهید راه وطن در سال 1320 خاطر نشان کرد: شهدای ایران با جانفشانی و ایثارگری خود جان برکف در صف مقابله با دشمنان در همه ادوار قرار گرفتند و با پاسداری از استقلال و آزادی و شریعت اسلامی نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران از این کشور جدا شود.

دریادار حسنی مقدم یادآور شد: شهدا کسانی بودند که جان خود را نثار میهن اسلامی کردند تا ما به عنوان مسئول، خدمتگزار مردم باشیم و باید با پاسداشت یاد و خاطره آنان و تکریم خانواده های شهدا، علاوه بر ادای دین راه آنان را ادامه دهیم.

به گزارش ایرنا، ناوسروان یدالله بایندر در سال 1320 مسئولیت کفالت فرماندهی نیروی دریایی در دریای خزر را به عهده داشت؛ در آخرین ساعات شب دوم شهریور به دولت ایران خبر داده شد به خاطر بی توجهی به خواسته متفقین مبنی بر اخراج نیروهای آلمانی، ارتش دو کشور به شمال و جنوب ایران حمله خواهند کرد و به فاصله چند ساعت، ما در معرض تهاجم قرار گرفت و در جریان این حمله، ناو سروان یدالله بایندر شهید شد، مزار او هم اکنون در محوطه باراندازهای بندر انزلی است.

بندرانزلی در 40 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده و ناوگان شمال نیروی دریایی و منطقه چهارم دریایی در این شهر ساحلی مستقر است.

منبع: همشهری آنلاین

به "آماده دفاع ملی هوشمند باشیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آماده دفاع ملی هوشمند باشیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید