پاکمهر: فرصت خدمت تا آخرین لحظه امانت الهی است
به گزارش وبلاگ خوراکی، نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی خطاب به دولتمردان گفت: فرصت خدمت تا آخرین لحظه امانت الهی است که باید از آن صیانت کرد.

به گزارش وبلاگ خوراکی، سید محمد پاکمهر در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس خطاب به دولت و مسئولان اجرایی گفت: شرایط معیشت، خودرو، بورس، گرانی، تورم، انرژی، لبنیات، نهاده های دامی، نابسامانی بازار و ... حکایت از فقدان انگیزه در دولت دارد و دولت توجه کند که فرصت خدمت تا آخرین لحظه امانت الهی است که باید از آن صیانت کرد.
پاکمهر مدعی شد: وضع کشور نشان می دهد دولت در اداره امور انگیزه کافی را ندارد و دچار سندروم سال آخر شده است.
نماینده بجنورد اضافه کرد: به وزیر علوم تذکر می دهم ادغام دانشگاه ها بدون طرح آمایش سرزمینی درست اوج کج سلیقگی است. دانشگاه های تک جنسیتی براساس موازین فرهنگی و منویات رهبری است و دانشگاه کوثر بجنورد با 70 عضو هیات علمی و 21 رشته تحصیلی به عنوان دومین دانشگاه بزرگ تک جنسیتی قطب علمی منطقه است.
منبع: خبرگزاری ایسنا