طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه

به گزارش وبلاگ خوراکی، یکی از سالادهای خوشمزه و معروف اندونزی، که شباهت بسیار زیادی به سالاد کلم دارد، سالاد اندونزی است. شاید شما هم آن را با سالاد کلم اشتباه گرفته باشید اما باید بدانید در طعم و مواد اولیه، با هم تفاوت هایی دارند که اگر قصد تهیه کردن آن را در خانه داشته باشید، به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه را بخوانید. با انجام دادن این مراحل، به درستی و پشت سر هم، از میل کردن آن در کنار خانواده، لذت خواهید برد.

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه سالاد اندونزی

برای آماده کردن این سالاد خوشمزه، باید مواد اولیه مورد احتیاج آن را به اندازه کافی و لازم، تهیه کنید. سعی کنید برای بهتر شدن طعم آن، از برترین مواد اولیه بهره ببرید. مواد اولیه مورد احتیاج را از فروشگاه های مورد اعتماد تهیه کنید تا نسبت به کیفیت و سلامت آنها، اطمینان خاطر داشته باشید. مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه سالاد اندونزی، عبارتند از:

  • کلم برگ سفید: 2 پیمانه
  • کلم برگ قرمز: 1 پیمانه
  • کالباس یا ژامبون: نصف پیمانه
  • نخود فرنگی: نصف پیمانه
  • ذرت: نصف پیمانه
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • خیارشور: 4 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • کشمش پلویی: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

تهیه کردن این مواد اولیه، برای 4 نفر، کافی خواهد بود. اگر تعداد اعضا بیشتر است، به همین نسبت اندازه مواد اولیه خود را برای تهیه سالاد اندونزی، افزایش دهید. اندازه زیاد سس مایونز، طعم سالاد را بهتر خواهد نمود اما باید مراقب سلامتی خود باشید و توجه کنید که استفاده بیش از حد آن، به علت چربی بالا، برای سلامتی مضر خواهد بود. بنابراین در مصرف مواد، دقت کنید تا سلامتی شما دچار اختلال نگردد. در ادامه مراحل تهیه سالاد اندونزی را با یکدیگر آنالیز خواهیم کرد.

مراحل تهیه سالاد اندونزی خوشمزه

بعد از اینکه مواد اولیه لازم را، با کیفیت بالا و به اندازه لازم تهیه کردید، نوبت به درست کردن سالاد می رسد. از این به بعد، مراحل را پشت سر هم انجام دهید تا سالاد خوشمزه و کاملی تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

خرد کردن کلم های سفید و قرمز

  • کلم ها را به خوبی شسته و آبکش کنید و سپس آن ها را خرد کنید.
  • آنها را به خوبی به صورت رشته های نازک خرد و یکدست خرد کنید و درون یک کاسه بزرگ و جادار بریزید.
  • اگر فکر می کنید خرد کردن کلم ها زمان بر است، می توانید از رنده درشت برای خرد کردن آن بهره ببرید.

پختن ذرت و نخود فرنگی

  • می توانید از کنسروهای نخود فرنگی یا ذرت بهره ببرید یا به صورت فله ای، آنها را از فروشگاه تهیه کنید.
  • اگر قصد تهیه کردن کنسرو آنها را دارید، دقت کنید که برند محصول و تاریخ انقضای آن درست باشد تا کیفیت آن تضمین گردد.
  • به صورت جداگانه، نخود و ذرت را به همراه نمک آب پز کنید.
  • دقت داشته باشید که ذرت و نخود، سریع پخته می شوند پس بیش از حد آنها را روی شعله قرار ندهید که له نشوند.

خرد کردن هویج و خیارشور

  • مرحله بعدی، خرد کردن هویج ها به صورت رشته های نازک است.
  • بعد از اینکه هویج را یکدست خرد کردید، خیارشور را نگینی و ریز خرد نموده و آب اضافی آنها را بگیرید.
  • بعد از آن، نوبت به خرد کردن کالباس می رسد. آن را هم به صورت رشته های نازک درآورید که مثل سایر مواد، یکدست و زیبا باشد.
  • بعد از اینکه همه این مواد را به خوبی خرد کردید، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور و هویج را با یکدیگر به کلم ها اضافه کنید.

آماده کردن سس سالاد

  • بعد از مخلوط کردن سایر مواد اولیه، نوبت به آماده کردن سس مایونز می رسد.
  • در این مرحله، سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
  • اضافه کردن کمی آبلیمو هم می تواند خوب باشد. در ادامه، به خوبی مواد هم زده تا کاملا یکدست گردد.

مرحله آخر تهیه سالاد اندونزی

بعد از اینکه سس مایونز را به خوبی هم زده و آماده کردید، آن را داخل همان کاسه بریزید که از قبل سایر مواد خرد شده را ریخته بودید، به یاری یک قاشق بزرگ، همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سس به همه جای آن نفوذ پیدا کند. بعد از اینکه به خوبی آن را هم زدید، می توانید آن را تزئین کنید.

تزئین کردن سالاد اندونزی

برای تزئین سالاد اندونزی، می توانید از کشمش، زیتون و گوجه گیلاسی بهره ببرید. انتخاب این مواد به سلیقه و میل خودتان بستگی دارد. بعد از اینکه سالاد را با سلیقه خودتان تزئین کردید، آن را برای مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس سرو کنیدزمان .

زمان مورد احتیاج برای آماده کردن سالاد اندوزی

زمان مورد احتیاج برای آماده کردن سالاد اندونزی، به این بستگی دارد که چقدر سرعت عمل داشته باشید. می توانید در عرض نیم ساعت تا 45 دقیقه، مواد را به خوبی شسته و خرد کنید، سپس با هم مخلوط کنید. سپس بعد از اضافه کردن سس، آن را برای 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به طور کلی شاید 3 ساعت زمان برای تهیه کردن آن احتیاج داشته باشید.

بجای استفاده از سس مایونز، چه چیزی می توان استفاده کرد؟

اگر رژیم دارید و نمی خواهید از سس مایونز برای تهیه کردن سالاد بهره ببرید، به شما پیشنهاد می کنیم از ماست کم چرب یا آب لیمو بهره ببرید. روغن زیتون هم می تواند انتخاب خوبی برای آماده کردن این سالاد باشد. خوب است بدانید که کالری کشمش هم زیاد است پس ترجیحاً از آن برای کنترل رژیم غذایی خود از آن استفاده نکنید.

اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای به سالاد اندونزی

اگر دوست دارید به سالاد خود قارچ یا فلفل اضافه کنید، می توانید فلفل دلمه ای را به صورت نواری مثل کلم ها خرد نموده و با بقیه مواد مخلوط کنید. بعلاوه قارچ را هم می توانید به صورت خام یا کمی تفت داده شده، به سالاد خود اضافه کنید.

تهیه سالاد اندونزی قالبی

اگر می خواهید که سالاد اندونزی شما قالبی گردد، خوب است کف ظرف را کمی نم دار نموده و یک کیسه فریزر روی آن بکشید. سپس سالاد را داخل ظرف ریخته و با قاشق، فشرده کنید. بعد از اینکه سالاد را به مدت 2 ساعت داخل یخچال گذاشتید، می توانید آن را به صورت قالبی درآورید و بهره ببرید.

حرف آخر و جمع بندی

بعد از طی کردن این مراحل، می توانید یک سالاد اندونزی خوشمزه و کامل تهیه نموده و با خانواده میل کنید. این سالاد برای پذیرایی از مهمانان هم گزینه خوبی است. برای تزئین آن هم به سلیقه خود، از مواد مختلف بهره ببرید تا از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید