تارت تن ماهی ، فینگرفود شیک و راحت که بچه ها عاشقش میشن!

به گزارش وبلاگ خوراکی، تارت تن ماهی یکی از مجذوب کننده ترین و یک است که از نظر ظاهری تا حدودی شبیه پیتزا است. تارت تن ماهی را می توانید با خمیر دست ساز خانگی یا با خمیر هزارلای آماده و ترکیب آن با تن ماهی، پنیر پیتزا یا موزارلا، تخم مرغ، خامه صبحانه و انواع سبزیجات و ادویه های دلخواه درست کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه تارت تن ماهی شیک و مجلسی را به شما آموزش دهیم.

تارت تن ماهی ، فینگرفود شیک و راحت که بچه ها عاشقش میشن!

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت تن ماهی

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
آرد همه منظوره2 لیوان فرانسوی دسته دار
کره (سرد باشد)125 گرم
نمکنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ1 عدد
پودر تخم گشنیز و پودر سیربه اندازه کافی
پودر پیاز، فلفل سیاه و پودر زنجبیلبه اندازه کافی
آب سرد1 الی 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مایه میانی تارت تن ماهی

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
کنسرو تن ماهی2 قوطی
خامه صبحانه100 میلی لیتر
تخم مرغ1 عدد
جعفری تازهبه اندازه کافی
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد
پنیر پیتزا (رنده شده)به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
زیتون بدون هستهبرای تزیین تارت تن ماهی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه تارت تن ماهی: 20 الی 25 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب کرده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد.

این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می شود و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی هم با خمیر دست ساز خانگی و هم با خمیر آماده هزارلا با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در مدت زمان کوتاهی قابل انجام است. شما می توانید این غذا با تن ماهی را با سبزیجات دلخواه تزیین کرده و حتی در هم سرو کنید.

مرحله اول: مایه اولیه خمیر تارت را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه تارت تن ماهی، کره سرد را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه با آرد همه منظوره داخل دستگاه غذاساز بریزید. این مواد را هم بزنید تا کره و آرد تا جای ممکن با یکدیگر ترکیب شوند.

در صورت تمایل، برای خرید آرد همه منظوره و کره می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: باقی مواد را اضافه کنید

پس از هم زدن کره و آرد، همه ادویه ها شامل نمک و اندازهی پودر تخم گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را همراه با تخم مرغ در دستگاه غذاساز بریزید. همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیر کاملا جمع شود.

سپس، یکی دو قاشق آب سرد هم به این ترکیب اضافه کنید تا خمیرتان نرم تر و یکدست تر شود. مراقب باشید، اندازه آب زیاد نباشد و خمیر بیش از اندازه رقیق و خراب نشود.

برای خرید نمک، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و تخم مرغ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: خمیر را استراحت دهید

حالا، خمیر تارت را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: باقی مواد اولیه را آماده کنید

در فاصله استراحت کردن خمیر تارت، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، قوطی های کنسرو تن ماهی را در این قابلمه در حال جوش بگذارید تا به مدت 20 دقیقه همراه با آب بجوشند و باکتری های زیان آورشان از بین برود.

در ادامه، ساقه های ضخیم و برگ های زرد و پلاسیده جعفری تازه را دور بریزید و برگ های تر و تازه جعفری را به خوبی بشویید. سپس، جعفری شسته شده را در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، جعفری تازه را ساطوری کنید و کنار بگذارید. همچنین، پیاز شسته شده و بدون پوست را نیز به صورت خلالی نازک برش بزنید.

برای خرید انواع کنسرو مانند کنسرو تن ماهی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: پیاز را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه تارت با تن ماهی، اندازهی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ شود. سپس، پیازهایی که قبلا به صورت خلالی باریک برش زدید را به این تابه اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا کاملا سبک شود. سپس، اندازهی زردچوبه را به این تابه اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر و رنگ زردچوبه آزاد شود.

برای خرید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و انواع ادویه مانند زردچوبه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: تن ماهی را اضافه کنید

حالا، قوطی های کنسرو ماهی را از قابلمه در حال جوش بیرون بیاورید و درب آن ها را باز کنید. محتویات کنسروها را از صافی رد کنید تا مایعات آن ها خارج شود. سپس، تن ماهی به جای مانده در صافی را به تابه حاوی پیاز و زردچوبه اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و تن ماهی هم برای چند دقیقه تفت داده شود.

مرحله هفتم: خامه صبحانه و تخم مرغ را مخلوط کنید

در این مرحله از طرز تهیه تارت تن ماهی خوشمزه، خامه صبحانه و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شده و با خامه صبحانه ترکیب شود. این ترکیب را به تابه حاوی پیاز و تن ماهی اضافه کنید. سپس، حرارت را ملایم کنید و مواد داخل تابه را هم بزنید.

برای خرید خامه صبحانه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: مایه میانی تارت تن ماهی را تکمیل کنید

حالا، نوبت به اضافه کردن جعفری تازه می رسد. بنابراین، جعفری ساطوری شده را نیز در تابه بریزید و با باقی مواد ترکیب کنید تا مایه میانی تارت تن ماهی تکمیل شود. در این مرحله، فیلینگ تارت تن ماهی را بچشید و در صورت لزوم اندازهی فلفل سیاه و نمک هم اضافه کنید. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

مرحله نهم: خمیر تارت را پهن کنید

پس از آماده کردن فیلینگ و سپری شدن مدت زمان لازم برای استراحت خمیر، وقت آن است که به سراغ خمیر تارت بروید و آن را از یخچال بیرون بیاورید.

حالا، سطح کارتان را آردپاشی کرده و خمیر تارت را با کمک وردنه طوری روی سطح آردپاشی شده پهن کنید که ضخامتی در حدود 1 سانتی متر داشته باشد. راستی، فر را نیز روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دهم: خمیر تارت را در قالب بگذارید

در این مرحله، باید کف و دیواره های قالب مخصوص تارت را با اندازهی کره یا روغن چرب کنید. سپس، خمیر تارت تن ماهی را طوری در قالب قرار دهید که کف و دیواره های قالب را بپوشاند. با کمک چنگال، سطح خمیر را چندین بار سوراخ کنید تا در هنگام پخت پف نکند.

مرحله یازدهم: مایه میانی تارت را اضافه کنید

حالا، مایه میانی تارت تن ماهی را که قبلا آماده کردید روی خمیر پهن شده در قالب بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع پنیر مخصوص پخت و پز مانند پنیر پیتزا و پنیر موزارلا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوازدهم: تارت تن ماهی را بپزید

تا الان مطمئنا فر کاملا گرم شده، بنابراین وقت آن است که تارت تن ماهی را برای 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. پیشنهاد می کنیم، در 2 الی 3 دقیقه پایانی پخت تارت، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا سطح پنیری تارت تن ماهی شما کاملا طلایی و برشته شود.

مرحله آخر: تارت تن ماهی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، تارت تن ماهی را از فر بیرون بیاورید و حدود 10 دقیقه به حال خودش بگذارید تا کمی خنک تر شود. سپس، تارت را از قالب خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. شما می توانید تارت تن ماهی را با زیتون بدون هسته، انواع سبزیجات تازه یا نوش جان کنید.

زیتون را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه تارت تن ماهی

  • در صورت تمایل، می توانید تارت تن ماهی را در قالب های تک نفره به صورت مینی تارت تن ماهی تهیه و سرو کنید.
  • شما به دلخواه می توانید سطح تارت تن ماهی را با نوارهای خمیری با طرح لوزی پوشش دهید و سپس، تارت را در فر بگذارید تا بپزد. در این صورت، بهتر است روی نوارهای خمیری را با زرده تخم مرغ رومال کنید.
  • اگر مدت زمان استراحت خمیر تارت کافی نباشد، در هنگام پخت پف می کند.
  • در صورت تمایل، برای تهیه تارت تن ماهی به جای خمیر دست ساز خانگی می توانید از خمیر آماده هزارلا استفاده کنید. در این صورت، کافی است خمیر هزارلا را با وردنه باز کنید و به اندازه کف قالب برش بزنید. باقی مراحل را مطابق دستور بالا دنبال کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن تارت تن ماهی

چرا خمیر تارت بعد از پختن سفت می شود؟

اگر خمیر تارت را زیادی ورز دهید، گلوتن موجود در آرد آزاد شده و منجر به خشک شدن خمیرتان می شود. بنابراین، پیشنهاد می کنیم خمیر تارت تن ماهی را بیش از اندازه ورز ندهید. به علاوه، استفاده از کره گرم یا هم دما با محیط نیز می تواند موجب خشک و سفت شدن خمیر شود. پس، در هنگام تهیه خمیر تارت حتما از کره سرد استفاده کنید.

چرا خمیر تارت آب می رود؟

ورز دادن بیش از حد خمیر، استفاده از کره گرم و به کار بردن حجم زیادی کره از اصلی ترین دلایلی هستند که موجب آب رفتن و جمع شدن خمیر تارت در هنگام پخت می شوند.

منبع: افق کوروش

به "تارت تن ماهی ، فینگرفود شیک و راحت که بچه ها عاشقش میشن!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تارت تن ماهی ، فینگرفود شیک و راحت که بچه ها عاشقش میشن!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید