طرز تهیه کیک زیتون و تخم مرغ خوشمزه و مجلسی
به گزارش وبلاگ خوراکی، در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک روغن زیتون را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
به گزارش ، کیک روغن زیتون کیک اسفنجی خوش مزه و سالمی است که دستور پخت بسیار ساده ای نیز دارد. طرز تهیه این کیک اسفنجی را در ادامه به شما عزیزان آموزش داده ایم.
روغن زیتون - 350 میلی لیتر
شکر - 300 گرم
تخم مرغ بزرگ- 4 عدد
نمک ریز - به میزان لازم
(کمتر از نصف قاشق چای خوری)
عصاره وانیل - یک قاشق چای خوری
شیر - 250 میلی لیتر
آب لیمو - به میزان لازم
بکینگ پودر - 2 قاشق چای خوری
آرد - 350 گرم
فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر، تخم مرغ، نمک و عصاره وانیلی را دریک کاسه مخلوط کنید و تا زمانی که کاملا با هم مخلوط گردد، هم بزنید.
با استفاده از یک قاشق چوبی، به آرامی شیرو آب پرتقال را به روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه جداگانه، بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و هنگامی که مخلوط شد مخلوط روغن زیتون را همراه با آب لیمو بیفزایید. آن را حدود 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک طلایی قهوه ای گردد، بعد آن را روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک گردد و سپس برش دهید.
در روش های تهیه کیک از روغن یا کره استفاده می گردد، اما امروز برای تهیه این کیک از روغن زیتون استفاده شده است که هر چه مرغوب تر باشد، کیفیت کیک شما بهتر می گردد.
روغن زیتون سنگ های صفراوی را دفع و یبوست های مزمن را درمان می نماید و معالج قولنج های ناشی از ورم کلیه است. تسکین درد و سوزش سوختگی ها، درمان آفتاب زدگی و سرمازدگی، گزش حشرات، مار و عقرب است.
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض، میوه نارس زیتون سرد و خشک، روغن زیتون گرم و خشک
برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک است.
منبع :خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان