اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد

به گزارش وبلاگ خوراکی، اشکنه از غذاهای ساده و کم خرج است و خیلی سریع تهیه می گردد و با افزودن کمی به می توانید طعم این اشکنه را دو برابر کنید.

اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد

تهیه اشکنه به یکی از غذاهای بسیار ساده و کم خرج است که می توانید در فصل زمستان و هم زمان با رسیدن به تازه این اشکنه خوشمزه و خوش رنگ را تهیه و به همراه نان خشک نوش جان کنید. اشکنه ها را می توانید به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید و نهایت از شما 30 دقیقه زمان می برد. به دلخواه می توانید کمی گردو خردشده نیز بهره ببرید. برای تهیه این اشکنه نیازی به گوشت و مرغ ندارید و با توجه به تعداد افراد می توانید تخم مرغ بشکنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه به

  • پیاز 2 عدد
  • آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه 1 قاشق چای خوری
  • شنبلیله 2 قاشق غذاخوری
  • به 1 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه به

مرحله اول

ابتدا برای تهیه این اشکنه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر پیاز را کمی تفت دهید تا سبک گردد. بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. دقت کنید حرارت ملایم باشد و آرد نسوزد.

مرحله دوم از تهیه اشکنه به

در ادامه رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید و بعد نصف یک لیموترش را اضافه کنید. بعد روی مواد آب جوش بریزید. شعله را زیاد کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید.

مرحله سوم

در ادامه باید به را خوب بشویید و یک میزان برش مکعبی بزنید. به ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا از خامی خارج گردد. سپس به مواد فوق اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا اشکنه جا بیفتد.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته داخل اشکنه بشکنید و در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد یا می توانید تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته تا از لختگی خارج گردد و بعد به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید سریع تا تخم مرغ ها بپزد. اگر به غذاهای بدون برنج علاقه دارید، طرز تهیه 12 غذای لذیذ بدون برنج را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه اشکنه به

  • می توانید برای خوش رنگ شدن مواد از کمی زعفران نیز بهره ببرید.
  • افزودن آرد باعث می گردد اشکنه غلظت داشته باشید و می توانید از هر نوع آردی که دوست دارید بهره ببرید.
  • تعداد تخم مرغ ها را می توانید کم و زیاد کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستور بیشتر از آش های خوشمزه ساده ترین روش پخت آش ماش + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید