اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد
به گزارش وبلاگ خوراکی، اشکنه از غذاهای ساده و کم خرج است و خیلی سریع تهیه می گردد و با افزودن کمی به می توانید طعم این اشکنه را دو برابر کنید.
تهیه اشکنه به یکی از غذاهای بسیار ساده و کم خرج است که می توانید در فصل زمستان و هم زمان با رسیدن به تازه این اشکنه خوشمزه و خوش رنگ را تهیه و به همراه نان خشک نوش جان کنید. اشکنه ها را می توانید به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید و نهایت از شما 30 دقیقه زمان می برد. به دلخواه می توانید کمی گردو خردشده نیز بهره ببرید. برای تهیه این اشکنه نیازی به گوشت و مرغ ندارید و با توجه به تعداد افراد می توانید تخم مرغ بشکنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه به
- پیاز 2 عدد
- آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
- رب 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه 1 قاشق چای خوری
- شنبلیله 2 قاشق غذاخوری
- به 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه به
مرحله اول
ابتدا برای تهیه این اشکنه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر پیاز را کمی تفت دهید تا سبک گردد. بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. دقت کنید حرارت ملایم باشد و آرد نسوزد.
مرحله دوم از تهیه اشکنه به
در ادامه رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید و بعد نصف یک لیموترش را اضافه کنید. بعد روی مواد آب جوش بریزید. شعله را زیاد کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید به را خوب بشویید و یک میزان برش مکعبی بزنید. به ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا از خامی خارج گردد. سپس به مواد فوق اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا اشکنه جا بیفتد.
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته داخل اشکنه بشکنید و در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد یا می توانید تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته تا از لختگی خارج گردد و بعد به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید سریع تا تخم مرغ ها بپزد. اگر به غذاهای بدون برنج علاقه دارید، طرز تهیه 12 غذای لذیذ بدون برنج را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه اشکنه به
- می توانید برای خوش رنگ شدن مواد از کمی زعفران نیز بهره ببرید.
- افزودن آرد باعث می گردد اشکنه غلظت داشته باشید و می توانید از هر نوع آردی که دوست دارید بهره ببرید.
- تعداد تخم مرغ ها را می توانید کم و زیاد کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستور بیشتر از آش های خوشمزه ساده ترین روش پخت آش ماش + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا